Sukkamestarit-768x651

Kotimaiset sukat valmistuvat Ylöjärvellä

Arjen hyvä olo koostuu pienistä asioista, kuten laadukkaista sukista. Suomen suurin sukkavalmistaja, Sukkamestarit, valmistaa kestäviä sukkia naisille, miehille ja lapsille – arkeen ja urheiluun!

Sukkamestarit valmistaa yli puolet kotimaisista sukista – mikä voi tarkoittaa jopa yli neljää miljoonaa sukkaparia vuodessa. Eikä nyt puhuta pelkästään mustista puuvillasukista, vaan monipuolisesta valikoimasta lyhyt- ja pitkävartisia sukkia sekä teknisiä urheilusukkia kaikkiin vuodenaikoihin. Tarjoamme uutuuksia joka sesonkiin.

Kotimainen osaaja laadukkaiden sukkien takana

Sukkamestareiden Tampereen tehdas työllistää noin 40 tekstiiliteollisuuden ammattilaista. Parinkymmenen vuoden kokemus kotimaisten laatusukkien valmistuksesta näkyy paitsi tarkkaan valituissa materiaaleissa myös korkeatasoisessa laadunvalvonnassa.

Kaikki Romeo & Julia -sukat ovat kotimaisia Avainlippu-tuotteita. Valmistamme ja maahantuomme sukkia myös yhteistyökumppaniemme tuotemerkeillä. Sukkamestareiden sukkia on käytetty vaativissa olosuhteissa esimerkiksi Suomen puolustusvoimilla. Haluamme tuoda mukavuutta jokaiseen päivääsi – toimistoon, lenkkipolulle ja metsään.

 

Yhteydet