sukkamestari-768x651

Tarinoita sukista ja sukkatehtaan kulisseista

Sukkamestarit Oy on yksi harvinaisista suomalaisen sukkateollisuuden elinvoimaisista tehtaista. Yksi syy kotimaisten sukkatehtaiden harvinaisuuteen on se, että Suomeen tulee suuria eriä tuontisukkaa, ja toinen se, että sukkatehtaan pyörittäminen vaatii melkoisen paletin pyörittämistä. Itse sukkien valmistamisen lisäksi on huolehdittava logistiikasta ja varastoinnista.

Sukkamestarin artikkelit päästävät sinut kurkkaamaan tehtaan kulisseihin ja valaisevat hieman sitä prosessia, jonka sukat käyvät lävitse ennen kaupan hyllylle ilmaantumista. Artikkelit esittelevät myös laajemmin Sukkamestarien sukkien erilaisia käyttötarkoituksia. Sukan rakenne, raaka-aineet ja niiden erilaiset kuitusekoitteet vaikuttavat siihen, valitaanko sukka hiihtoa vai juoksemista varten.

Sukkia käytetään päivittäin, eikä niiden vaikutusta myöskään arjessa ja juhlassa voi väheksyä. Arkisukan valintaan vaikuttavat sekä kengät, vuodenaika, jalkojen taipumus hikoiluun ja henkilökohtaiset mieltymykset. Sukkamestarit tarjoaa laajan valikoiman vaihtoehtoja ja uutuuksia joka sesongissa.

Palstamerkinnät