ISO9001

Laatupolitiikka

Meille on tärkeää sekä tuotteidemme että toimintamme laatu. Käytössämme on ISO 9001:2015 laatujärjestelmä. Tässä meidän laatupolitiikkamme pähkinänkuoressa.

Asiakaslähtöisyys

Asiakaslähtöisyys on yrityksemme tärkein ylivoimatekijä.

Joustavuus on voimavaramme. Pystymme nopeasti reagoimaan asiakkaan muuttuviin tarpeisiin.

Haluamme palvella asiakasta kokonaisvaltaisesti tarjoamalla konseptipalvelua, jonka perustana on asiakastyytyväisyys ja luotettavuus.

100 %:n toimitusvarmuus on keskeinen osa laatupolitiikkaa. Jotta pystymme palvelemaan asiakasta entistä laajemmin, maahantuomme myös sukkatuotteita, ulkoiluvaatteita ja asusteita; myös asiakkaiden omilla tuotemerkeillä.

Jokainen työntekijä on meille tärkeä

Jokainen yrityksemme työntekijä on meille tärkeä. Yrityksessämme jokainen vastaa omalta osaltaan laatutavoitteiden täyttymisestä, mitä seurataan erilaisin prosessimittarein. Tuemme ja rohkaisemme henkilöstöämme kehittämään omaa toimintaympäristöään entistä turvallisemmaksi ja mielekkäämmäksi työskennellä.

Vastuullisuus

Kannamme vastuuta myös ympäristöstä valmistamalla laadukkaita, kestäviä sukkia ympäristökuormituksen vähentämiseksi.

Edellytämme myös yhteistyökumppaneiltamme vastuullista tuotteiden tuottamista ympäristöä kunnioittaen. Raaka-ainetoimittajien kohdalla tämä on ensiarvoisen tärkeää, että lanka tuotetaan menetelmillä, jotka vähiten kuormittavat luontoa. Kaikilla raaka-aineilla ja valmiilla tekstiilituotteilla pitää olla Öko-tex 100-standardi.

Maahantuomiltamme urheilu- ja ulkovaatteilta sekä asusteilta vaadimme kestävyyttä ja käytännöllisyyttä ja että niiden valmistuksessa on otettu huomioon ihmisten ja ympäristön turvallisuus. Riskimaiden toimittajilta vaadimme BSCI-/vastaavan sertifikaatin.

Jatkuva kehittyminen

Olemme sitoutuneet laatujärjestelmän ylläpitoon ja kehittämiseen. Haluamme  olla  luotettava, innovatiivinen ja asiakaslähtöinen kumppani. Haluamme myös omalta osaltamme turvata ja kehittää tekstiiliteollisuutta Suomessa.

Kehitämme jatkuvasti tuotteitamme ja palveluitamme joka osa-alueella entistä paremmaksi siten, että tuote vastaa ominaisuuksiltaan asiakkaan muuttuvia tarpeita. Otamme vakavasti jokaisen saamamme asiakas- tai kuluttajapalautteen, jotta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistä laadukkaampia tuotteita.

 

 

Laatutekijät